Talon rakentaminen

Onnistuneen talon rakentamisen edellytys on luottamus yhteisen päämäärän saavuttamiseen asiakkaan ja urakoisijan välillä. Talonrakennusprojektin alussa kaikki sopimukset ja työvaiheet tulisi käydä tarkasti läpi molempien osapuolten kanssa, jotta luottamus saadaan syntymään. Näin varmistutaan siitä, mihin pisteeseen asiakas haluaa taloprojektin valmistuvan, ja mihin valmiuteen sopimus urakoitsijan puolesta on laadittu. Hyvä urakoitsija koostuu monesta eri tekijästä mutta tärkeimpiä on asiakkaan kuunteleminen ja tarpeiden huomioiminen. 

Itse talonrakennusprojektin aikana erityisen tärkeää on sujuva molemminpuolinen yhteys luottamuksen säilyttämiseksi. Luottamus ja laatu ovat yritystoiminnassamme avainasemassa koko projektin ajan alusta loppuun saakka. Pyrimme rakentamaan asiakkaallemme hänen unelmiensa kodin niin, että myös me itse olemme tyytyväisiä projektin lopputulokseen. Olette löytäneet oikeaan paikkaan, mikäli haluatte rakennuttaa itsellenne unelmienne talon, ja etsitte rakennusyritystä, jolle juuri te olette avainasemassa.

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevan lomakkeen kautta, tai soittaa suoraan numeroon 044 028 0191. Aiempiin rakennusprojekteihimme pääset tutustumaan referenssit-sivulta.

Pyydä tarjous